Szemlélet

Szeretném felhívni kedves leendő ügyfeleim figyelmét, arra, hogy rohanó, anyagias világunkban, sajnos sokaknál – mind megrendelői, mind kivitelezői oldalról –  másodlagos szempont lett az építési minőség, a lényeg, hogy “minél előbb legyen tető a házon, és minél olcsóbb legyen”.

Ez egy nagyon káros folyamat.  Egy ház “élethosszig” szolgál minket, sőt fiaink, unokáink lakhatják, örökölhetik. Ne feledjük el, hogy kivitelezési minőség befolyásolja a későbbi komfort, és esztétikai érzetet, és meghatározza az épület értékét is!

Senki sem látna szívesen a házán 15-20 év múlva behajolt tetőgerendákat, hullámos héjazatot, ferde éleket, púposodó lambéria burkolatot, ne is beszéljünk olyan durva kivitelezési hibákról, amelyek akár beázáshoz is vezethetnek.

Saját magam, és munkatársaim számára első a minőség! Nem használunk fel kétes állapotú épületfát, kizárólag csak a technológiai előírásnak megfelelő minőségű és erősségű segédanyagokkal dolgozunk, és odafigyelünk munkák legapróbb részletére is, hogy az mind esztétikailag, mind tartósságra megfeleljen a legmagasabb követelményeknek is!

Célunk, hogy a megrendelő sokáig örömét lelje tulajdonában!